Skip to main content

Bröllop

Bröllop

Bröllop

Låt er speciella dag bli ett minne för livet! På Marsvinsholm Bröllopslokal dukningslottsrestaurang, strax utanför Ystad i Skåne, är stämningen redan satt för bröllop. Med den romantiska naturen och omnejden - och utsikt mot slottet kan ni hålla en bröllopsfest i vår vackra restaurang med dess tillhörande stora trädgård. Här finns många möjligheter att skapa en unik fest som gästerna bär med sig länge.  

En unik bröllopslokal

Vår vackra lokal i två våningar rymmer upp till 200 personer. Den lantliga stilen med husets vackra träbalkar och trägolv ger en romantisk stämning. Baren är placerad på nedervåningen där ni också har en stor öppen yta för mottagande av alla gäster. På ovanvåningen dukar vi upp till bröllopsmiddag enligt era önskemål. 

Ni är givetvis välkomna att komma ut och besöka restaurangen för en visning där vi går igenom de olika möjligheterna för bordsplacering, aktiviteter och dylikt. Under den varmare delen av året har vi också en trädgård som kan utnyttjas efter era önskemål.

 

Bröllopspaket

Vi har olika paketlösningar med prissättning per person. Såväl mat, dryck som samarbeten med leverantörer av blommor, underhållning, transport och boende finns. Vår lokal rymmer upp till 200 gäster. 

Mat och DryckBröllop fest dryck

Maten består alltid i de bästa råvarorna som vi hämtar i säsong, självklart närproducerat. Klassiskt eller nytänkande, vi har en bred repertoar. Det är ni som gäster som önskar och vi levererar. Maten är alltid av högsta klass, både för ögat och smaklökarna.
Vi kan även erbjuda en rad olika dryckespaket.

Bröllopsfest med full service

Vår serveringspersonal och bartenders finns på plats under hela festen. Vi ser till så att gästerna är försedda med mat och dryck, men även så att alla bekvämligheter är till belåtenhet. Vår personal håller alltid en hög servicenivå, vilket gör att ni som brudpar kan slappna av och njuta av bröllopsfesten.

 

Kontaktpersoner Bröllop

Peter Ringström- Kökschef 072-968 10 23
Monica Lusth – Restaurangchef 070-671 85 03

Vi hjälper er gärna med planeringen och ger goda råd inför bröllopsdagen. 

Kontakta oss om ni har frågor och bokningsönskemål.